Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Συμπληρώνεται το παζλ

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε χτες το δεύτερο μέρος της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, η αυλαία της οποίας θα κλείσει σήμερα με τους αγώνες τριών ομίλων.

Για τον 5ο όμιλο στη Ριζούπολη, ο Ολυμπιακός, αγωνιζόμενος με αρκετές αλλαγές σε βασικούς παίκτες, νίκησε δύσκολα τον Απόλλωνα με 2-1 (45+1', 85) χάρις σε δύο γκολ του Φουστέρ, με τους γηπεδούχους όμως να φωνάζουν για οφσάιντ στο δεύτερο τέρμα του Ισπανού. Για τους γηπεδούχους, είχε ισοφαρίσει ο Βαλεριάνος στο 53'. Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν ως πρώτοι, ενώ τους ακολούθησε ο Πλατανιάς, παρά την ήττα από τον Παναιγιάλειο (1-0).

Για τον 8ο όμιλο, η εκτός έδρας επιτυχία της Καλλονής επί του Κισσαμαϊκού (2-1) τής έδωσε το δεύτερο εισιτήριο πίσω από τον πρώτο Αστέρα Τρίπολης, που χτες νίκησε επίσης εκτός τον Πανσερραϊκό (1-0).

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο 6ος όμιλος του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ατρόμητο και τη Βέροια να παίρνουν την πρόκριση μετά τις νίκες τους επί της Καλλιθέας (4-2) και της Λαμίας (1-0), αντίστοιχα.

Για τον 2ο όμιλο, ο Πανιώνιος νίκησε εκτός τον Εργοτέλη με 2-1, ωστόσο και οι δύο αντίπαλοι πανηγύρισαν την πρόκριση, αφού, παρά τη νίκη της Ζακύνθου με 1-0 επί του Παναιτωλικού, οι Κρητικοί ευνοήθηκαν στην ισοβαθμία μαζί τους (πρώτος ο Πανιώνιος).

Κρίνονται δύο εισιτήρια σήμερα

Στις δύο θέσεις πρόκρισης, που παίζονται σε 3ο και 4ο όμιλο επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια που θα κλείσουν την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, αλλά και γενικότερα της φάσης των ομίλων. Το πρόγραμμα αναλυτικά: 3ος Ομιλος (15.00): Χανιά - Πανθρακικός (OTE Sports 2) , Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ (OTE Sports 1). 4ος Ομιλος (17.00): Παναχαϊκή - Λεβαδειακός (OTE Sports 7), Κέρκυρα - Παναθηναϊκός (OTE Sports 3). 7ος Ομιλος (19.30): Λάρισα - ΑΕΚ (OTE Sports 3) Πανελευσινιακός - Σκόντα Ξάνθη (OTE Sports 1).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ