Σάββατο 14 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Για γέλια και για κλάματα

Οσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, είναι στην κυριολεξία για γέλια και για κλάματα. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, η παράταξη Κορτζίδη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και τα τοπικά στελέχη του που είναι δημοτικοί σύμβουλοι, κατήγγειλαν το νυν δήμαρχο Κωνσταντάτο για τη συμβολή του στο να προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό.

Ωραία μέχρι εδώ. Μόνο που συμβαίνει το εξής: η παράταξη Κορτζίδη στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα είναι κυβέρνηση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διόρισε τον Κωνσταντάτο (τον οποίο καταγγέλλει η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ) στην εταιρεία «Ελληνικό ΑΕ», που έχει αρμοδιότητα να ολοκληρώσει το επενδυτικό σχέδιο στη συγκεκριμένη έκταση! Θυμίζουμε ότι στην ίδια εταιρεία η κυβέρνηση είχε διορίσει και τον Κορτζίδη στο ΔΣ, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε.

Αλλο παράδειγμα: Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τον Κωνσταντάτο για αύξηση των δημοτικών τελών στους δημότες και την ίδια ώρα στηρίζουν την κυβέρνηση που ετοιμάζεται να κόψει το ρεύμα σε λαϊκά σπίτια και σχεδιάζει να πετάξει έξω από αυτά φτωχούς ανθρώπους...

Είναι ένα ακόμα ενδεικτικό στοιχείο του πώς δρουν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Διοίκηση, για να εξαπατήσουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ