Τετάρτη 4 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Με αφορμή την κλήση σε απολογία των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Οικοδόμων σημειώνει ότι η «κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η πολιτική της κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Κάθε μέρα επιβεβαιώνει με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο με πόση δουλικότητα υπηρετεί το κεφάλαιο. Δε διστάζει μπροστά σε τίποτα, αρκεί να περάσει την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του κεφαλαίου. Είναι τόσο αδίστακτη και επικίνδυνη για τα λαϊκά συμφέροντα που θα τη ζήλευαν και οι πιο αντιδραστικές κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτό το τόπο». Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους οικοδόμους να συμμετέχουν στο αυριανό συλλαλητήριο «για να καταδικάσουμε την πολιτική του αυταρχισμού του ξεπουλήματος, την πολιτική της ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης την πολιτική ανατροπή της Κοινωνικής Ασφάλισης».

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει», τονίζει με ανακοίνωση - καταγγελία η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος και καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους του κλάδου σε αγωνιστική αντίδραση με πρώτη απάντηση τη μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Με αγανάκτηση καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πετρουπόλεως, Καματερού, Ανω Λιοσίων και γύρω Δήμων, τη μεθοδευμένη επίθεση της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση και τους αγώνες των εργαζομένων. Την απάντηση, σημειώνει, θα την πάρει με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ