Πέμπτη 9 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ: Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο καμπ προετοιμασίας που πραγματοποίησε από κοινού με την εθνική Μαυροβουνίου, η εθνική ανδρών ετοιμάζεται για ένα ακόμη δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Καζάν στα τέλη του μήνα. Η εθνική θα λάβει μέρος την επόμενη εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της Σερβίας, όπου εκτός της οικοδέσποινας θα βρεθούν και οι Γερμανία, Μαυροβούνιο, Κίνα, Ρωσία, Ισπανία και Ρουμανία. Η συγκεκριμένη δοκιμασία θα είναι αυτή που θα καθορίσει και την τελική 13άδα της αποστολής που θα μεταβεί στο Καζάν.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑμεΑ: Την ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα έχει, από αύριο 9 έως και τις 11 Ιούλη στην πόλη Κάουνας της Λιθουανίας, η εθνική μας ομάδα γκόλμπολ των γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αύριο θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ και την Ουκρανία, ενώ την Πέμπτη θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο προκριματικό γκρουπ με αντιπάλους την Ισπανία και την Τουρκία.

  • ΜΠΑΣΚΕΤ με αμαξίδιο: Μεγάλη νίκη για την εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, απέναντι στη Σερβία με σκορ 65-63.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ