Τετάρτη 1 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δηλώσεις συμμετοχής για την επίσκεψη στον Αη Στράτη

Επίσκεψη - προσκύνημα στον Αη Στράτη οργανώνει, για το Σάββατο 18/7, η ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Κόμματος

Επίσκεψη - προσκύνημα στον Αη Στράτη οργανώνει, για το Σάββατο 18 Ιούλη, η ΚΕ του ΚΚΕ. Με την επίσκεψη, που γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, θα τιμηθεί η θυσία μελών του ΚΚΕ και άλλων αγωνιστών που στάλθηκαν για εξόντωση στο «θανατονήσι», τόσο από τη δικτατορία Μεταξά όσο και από μεταπολεμικές κυβερνήσεις. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Λαύριο και για τη διευκόλυνση της ομαδικής μετακίνησης, θα χρειαστεί να συνταχθεί και να δοθεί έγκαιρα στη ναυτιλιακή εταιρεία λίστα με τα ονοματεπώνυμα των επιβατών μέσα στις επόμενες μέρες, μαζί με το ανάλογο αντίτιμο του εισιτηρίου. Η τιμή έχει προσδιοριστεί στα 35 ευρώ και περιλαμβάνει το εισιτήριο του πλοίου και τη μεταφορά με πούλμαν προς και από το Λαύριο.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής έχει ανοιχτεί κατάλογος στην ΚΟ Αττικής, στις ΤΟ και την ΚΝΕ. Οσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, θα πρέπει έγκαιρα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ