Παρασκευή 29 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
Με νέα πρωτιά της ΔΑΣ ολοκληρώθηκαν οι εκλογές

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» στις αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ στην Ενωση Εργαζομένων στα Πρακτορεία Τύπου. Συγκεκριμένα, από τους 448 εγγεγραμμένους, ψήφισαν 375. Η ΔΑΣ πήρε 269 ψήφους (7 έδρες), η Αυτόνομη Παρέμβαση 77 ψήφους (2 έδρες) και το ψηφοδέλτιο με το όνομα «Κωνσταντίνος» 11 ψήφους (0 έδρες).

Σε ανακοίνωσή της, η ΔΑΣ χαιρετίζει τους εργαζόμενους στα πρακτορεία Τύπου που έλαβαν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στο Σωματείο και σημειώνει: «Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων αποτελεί την πραγματική δύναμη στο συνδικαλιστικό κίνημα και έγινε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που όλο αυτό τον καιρό δούλεψαν πλάι μας, που συγκροτήσαμε το ψηφοδέλτιο με 61 υποψηφιότητες από όλους τους χώρους δουλειάς και όλα τα τμήματα. Ο αγώνας συνεχίζεται και τους καλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν τη δράση του Σωματείου, στις πρωτοβουλίες που θα πάρει το επόμενο διάστημα, με πρώτη την εκλογή Σωματειακών Επιτροπών σε κάθε χώρο δουλειάς.

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, με κλιμάκωση, τον αγώνα για την υπογραφή νέας ΣΣΕ, για ασφαλείς συνθήκες εργασίας, για να πληρωνόμαστε στην ώρα μας, για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Επόμενος σταθμός το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην Ομόνοια, ενάντια στο νέο μνημόνιο. Θα συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org