Παρασκευή 29 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
Ενισχυμένες οι ταξικές δυνάμεις στη νέα διοίκηση

Την Κυριακή 24 Μάη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου, όπου η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση» (ΔΑΣ) αναδείχτηκε πρώτη και ενισχυμένη για τρίτη συνεχόμενη φορά, εκλέγοντας οκτώ (8) μέλη στο νέο ΔΣ, από έξι (6) που είχε. Στο εννιαμελές ΔΣ εκλέχτηκε και ένας ανεξάρτητος.

Η συνεπής και αταλάντευτη θέση της ΔΑΣ, ο αγώνας για τα δικαιώματα των εργαζομένων και ανέργων στη Λαυρεωτική, η καθημερινή και πολύμορφη δράση αναγνωρίστηκαν από τους αντιπροσώπους, που έδωσαν αυξημένη δύναμη στη ΔΑΣ. Σημαντικό στοιχείο του Συνεδρίου ήταν και η αύξηση των ψηφισάντων στα περισσότερα σωματεία.

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ψηφίστηκαν ομόφωνα, ενώ πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για τη δράση του Εργατικού Κέντρου το επόμενο διάστημα. Η ΔΑΣ χαιρετίζει τους αντιπροσώπους που την στήριξαν. Δηλώνει ότι θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για την καλύτερη λειτουργία των σωματείων και την ολόπλευρη στήριξη από το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ