Σάββατο 16 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟΒ Πρόνοιας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Κόμμα παντός καιρού» που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27). Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των εκδόσεων «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε το Χίτλερ;», με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. οι Οργανώσεις Πρέβεζας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση», στο ξενοδοχείο «PREVEZA CITY». Την παρουσίαση θα κάνει ο Γ. Ποσοτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Λευκάδας διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Το ΚΚΕ στον Ιταλοελληνικό πόλεμο 1940 - 1941», από τον Κ. Σκολαρίκο, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 18/5

-- Στις 7 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων οι ΚΟ Μηχανικών και Τεχνικών Εταιρειών της Τομεακής Οργάνωσης Κατασκευών οργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Ποιος βοήθησε το Χίτλερ;». Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Νερού, παρουσίαση των εκδόσεων «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε το Χίτλερ;», με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ