Σάββατο 16 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Στη Θεσσαλία

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ φωταγώγησαν κτίρια του Βόλου, προβάλλοντας την εικόνα με το στρατιώτη που καρφώνει την κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ
Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ φωταγώγησαν κτίρια του Βόλου, προβάλλοντας την εικόνα με το στρατιώτη που καρφώνει την κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ
Στη Λάρισα, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11 Μάη, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, με ομιλητή τον Γ. Σκόκα, Γραμματέα της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ. Ακολούθησε η μουσικοθεατρική παράσταση «Αναμνήσεις για τον Ερνστ Τέλμαν» από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ.

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Μάη και στην Αγιά, με ομιλητή τον Παν. Σπήλιο, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας του Κόμματος.

Στο Βόλο, στη γεμάτη με εργαζόμενους και νέους αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε στις 9 Μάη η εκδήλωση της ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ, που περιελάμβανε προβολή οπτικοακουστικού υλικού με βασικούς σταθμούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ομιλία από τον Β. Μεταξά, Γραμματέα της ΤΕ, και μικρό αφιέρωμα στον Κόκκινο Στρατό, με τραγούδια του που ερμήνευσαν μουσικοί, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Μια μέρα πριν, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ φωταγώγησαν την παραλία του Βόλου. Η φιγούρα του Κόκκινου Στρατιώτη που καρφώνει την κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ, δέσποζε στο χώρο, όπου δεκάδες μέλη και φίλοι του ΚΚΕ με σημαίες, διένειμαν στους περαστικούς την ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο αιματοβαμμένο από τους ναζί χωριό Δράκεια, στις 10 Μάη.

Στην Καρδίτσα, στην αίθουσα της ΠΕΔ, πραγματοποιήθηκε στις 8 Μάη εκδήλωση, στην οποία χαιρέτισε ο Β. Φυτσιλής, πρόεδρος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Β. Ξυδιάς, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ. Ακολούθησε προβολή βίντεο, αφιερωμένο στην επέτειο.

Στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον Σ. Σωτηρόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, και με καλλιτεχνικό δρώμενο με αντιφασιστικά κείμενα και ποιήματα, με αντάρτικα και επαναστατικά τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ