Τετάρτη 4 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις για οργάνωση του αγώνα
  • Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Ν. Λάρισας θα γίνει την Τρίτη 10 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με θέματα Απολογισμός της Διοίκησης, Οικονομικός Απολογισμός, Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, Προϋπολογισμός 2015, Προγραμματισμός δράσης μέχρι την 1η Μάη.
  • Λαϊκή συνέλευση για την οργάνωση του αγώνα με το πλαίσιο διεκδικήσεων, που έχουν επεξεργαστεί το ΠΑΜΕ και οι άλλοι φορείς του κινήματος, διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο «Ελλη Παπαπαναγιώτου».
  • Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση διοργανώνει το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Ν. Ζακύνθου το Σάββατο 7 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΚ Ζακύνθου.
  • Στην ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί το ΔΣ της Ενωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και περιχώρων, την Παρασκευή 13 Μάρτη, στις 10 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52). Αν δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει δεύτερη Γενική Συνέλευση στις 20 Μάρτη, ενώ οριστικά, με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μάρτη, στον ίδιο χώρο και ώρα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ