Πέμπτη 29 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Στην Πόλη για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Μετά τις ελληνο-ισπανικές κόντρες της προηγούμενης αγωνιστικής, σειρά παίρνουν τώρα οι αντίστοιχες ελληνο-τουρκικές αφού στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων για το ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δοκιμαστούν με αντιπάλους από την γείτονα. Η αρχή γίνεται σήμερα με τους «ερυθρόλευκους» στην Κωνσταντινούπολη όπου θα αντιμετωπίσουν την Εφές (21.45 ΝS2) με στόχο τη διατήρηση του αήττητου και την παραμονή στην πρώτη θέση του ομίλου.

Το σημερινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς θα τεθούν αντίπαλοι με τον πρώην τεχνικό τους Ντούσαν Ιβκοβιτς αλλά και τον πρώην «ερυθρόλευκο» (με θητεία και στον ΠΑΟ) Στράτο Περπέρογλου. Η ελληνική ομάδα θέλει να προσθέσει ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό της, που εκτός της βαθμολογικής σημασίας θα αποτελέσει και την καλύτερη ψυχολογική τόνωση ενόψει της ερχόμενης κόντρας της με τη συγκάτοικό της στην κορυφή (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) και φαβορί του ομίλου ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αγωνίζεται με την Νίζνι) την επόμενη αγωνιστική. Απ' την άλλη η Εφές δεν έχει τα περιθώρια απωλειών προκειμένου να μη χάσει την επαφή με τις θέσεις πρόκρισης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν και οι Λαφαγιέτ, Ντάνστον, ωστόσο από τους δύο ο πρώτος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί σε σχέση με τον Αμερικανό, που υπέφερε τις προηγούμενες μέρες από έντονο στομαχόπονο. Την προσοχή στην άμυνα και στα περιφερειακά σουτ (πηγή κινδύνων η παρουσία των Περπέρογλου, Λάσμε) των αντιπάλων έθεσε ως προτεραιότητα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Για τον έλεγχο στην κυκλοφορία της μπάλας έκανε λόγο ο Ντούσαν Ιβκοβιτς


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ