Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα μαζεύουν για να 'ρθουν τα ίδια

Από νωρίς χτες το πρωί κυκλοφόρησε σαν φήμη στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι κυβερνητικά στελέχη «τα μαζεύουν» από υπουργεία και οργανισμούς του Δημοσίου, έχοντας πλέον δεδομένη την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, με ορατή μάλιστα την επίτευξη από μέρους του αυτοδυναμίας.

Επιπλέον, παράγοντες της ΝΔ (όσο κι αν προσπαθούσαν να αναπαραγάγουν την προπαγάνδα της ηγεσίας Σαμαρά περί δήθεν αναστρέψιμης διαφοράς) στα «πηγαδάκια» παραδέχονταν ότι επιτυχία τους θα είναι αν η διαφορά τους από τον ΣΥΡΙΖΑ γράψει μπροστά «3» (από -3,9 έως -3% το καλύτερο γι' αυτούς σενάριο). Αλλωστε, ο ίδιος ο ραδιοσταθμός του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» δημοσιοποίησε χτες δημοσκόπηση που ήθελε τον ΣΥΡΙΖΑ 8 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τη ΝΔ...

Σημειωτέον, οι ίδιοι παράγοντες της ΝΔ, με εμπειρία από νευραλγικά κυβερνητικά πόστα, διαμήνυαν ότι η «προσαρμογή» της Κουμουνδούρου στα ζητούμενα ΕΕ, «εταίρων», δανειστών (ζητούμενα του κεφαλαίου δηλαδή) θα είναι άμεση, και η κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρωθεί το πολύ εντός 15 ημερών. Αρα, διώχνουμε τους απερχόμενους για να ζήσουμε τα ίδια με τους άλλους; Δυνατό ΚΚΕ, δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση στα κόλπα, στα μέτρα και τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, τώρα!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ