Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Γιώργος Λεοντιάδης

Ιστορικός, συγγραφέας, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης

MotionTeam

Οι λόγοι για να ψηφιστεί το ΚΚΕ είναι πάρα πολλοί. Πρώτα και κύρια γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά. Γιατί είναι το Κόμμα που ποτέ δε φυγομάχησε και πάντα στάθηκε μπροστάρης στις μεγάλες προκλήσεις που έθετε η Ιστορία ενώπιον του λαού μας.

Γιατί είναι το Κόμμα που έγκαιρα προειδοποίησε το λαό για τα δεινά που έρχονται, όταν όλοι οι άλλοι πανηγύριζαν για την ισχυρή Ελλάδα εντός της ΕΕ και εντός του ευρώ.

Γιατί είναι το Κόμμα που καθημερινά προσφέρει με ανιδιοτέλεια στην οργάνωση του λαϊκού κινήματος. Δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος αγώνας που να μη βλέπεις τους κομμουνιστές να συμμετέχουν. Δεν υπάρχει σωματείο και σύλλογος που να μη βλέπεις μέλη και φίλους του ΚΚΕ να παίρνουν δραστήριο μέρος.

Γιατί είναι το μοναδικό Κόμμα που το πρόγραμμά του βγάζει έξω από το πλαίσιο που μας οδήγησε στην κρίση και συντηρεί την κρίση.

Γιατί όταν όλοι οι άλλοι ισχυρίζονται ότι κατεβάζοντας μια διαφορετική ομάδα στο γήπεδο (δεξιά ομάδα, εθνική ομάδα, τελευταία την ονομάζουν και αριστερή ομάδα) θα φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα, το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που διακηρύσσει ότι ο αγώνας είναι στημένος, ότι παίζουν με δικό τους διαιτητή, σε δικό τους γήπεδο και με δικούς τους κανόνες. Είναι το Κόμμα που ισχυρίζεται ότι θα πρέπει να αλλάξει συνολικά το παιχνίδι, θα πρέπει να το οργανώσουμε από την αρχή το παιχνίδι και τους κανόνες του παιχνιδιού να τους θέσει ο ίδιος ο λαός.

Εν κατακλείδι, ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι όσο ποτέ απαραίτητο σ' αυτή τη χώρα για την επόμενη μέρα, για τους αγώνες που αναπόφευκτα θα αναπτυχθούν. Αγώνες για την τιμή, τη ζωή και την αξιοπρέπεια του λαού μας και του τόπου μας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ