Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Λεωνίδας Γεωργούσης

Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αρτας, υποψήφιος στην Αρτα

Eίναι πραγματικά τιμή μου που ένα κόμμα με Ιστορία 96 ετών με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του στο νομό της Αρτας. Προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ. Με το ΚΚΕ συναντηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στο πεζοδρόμιο, στις πορείες και συγκεντρώσεις, για να αντιπαλέψουμε μια πολιτική συγκεκριμένη, που πάντα είχε σαν στόχο την εργατική τάξη, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους μισθωτούς. Ειλικρινά, από τον πρώτο καιρό, έζησα με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες τον πραγματικό, δυνατό και μαχητικό συνδικαλισμό, τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που δεν έρχεται σαν μάννα εξ ουρανού αλλά κατακτιέται με θυσίες και μεγάλη προσπάθεια στο πλευρό του λαού μας. Αυτά τα χρόνια, μόνο το Κόμμα των εργαζομένων, μόνο το ΚΚΕ, στάθηκε.

Είμαι εργαζόμενος στην Υγεία, είναι γνωστή η επίθεση που έχει δεχτεί η Υγεία περικοπές - χαράτσια - ελλείψεις σε προσωπικό, ο στόχος τους όμως είναι ένας: η πλήρης εμπορευματοποίηση αυτού του κοινωνικού αγαθού.

Γνωστή και καθαρή η άποψη του ΚΚΕ. Για να υπάρχει δημόσια Υγεία δεν μπορεί να υπάρχει επιχειρηματική δράση κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι είναι εφικτό.

Το ΚΚΕ στήριξε πραγματικά τη δράση των εργαζομένων στην Υγεία με τις περισσότερες Ερωτήσεις στη Βουλή, παρ' όλο που ήταν αδύναμο κοινοβουλευτικά μιας και είχε λίγους βουλευτές, στήριξε με παραστάσεις διαμαρτυρίας, σε συγκεντρώσεις και πορείες.

Οποιαδήποτε κυβέρνηση που αναγνωρίζει το χρέος, που δέχεται την ΕΕ δεν μπορεί να καλύψει το αίτημα του λαού για ανάκτηση των απωλειών στην περίοδο της κρίσης, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις φιλολαϊκές ανάγκες.

Αυτό τον εχθρό αποκαλύπτει το ΚΚΕ 96 χρόνια τώρα με αγώνα, δράση, θυσία, θυσία μελών και φίλων σε αντίθεση με όλους τους άλλους και ιδιαίτερα τη σοσιαλδημοκρατία πριν ΠΑΣΟΚ τώρα ΣΥΡΙΖΑ που τον συγκαλύπτουν και έτσι εξηγείται το αλισβερίσι που βλέπουμε τελευταία της αστικής διαχείρισης, έτσι δημιουργούνται μικρά κόμματα που θέλουν να γίνουν οι «ρυθμιστές» της επόμενης μέρας.

Αυτό που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πορεία στον ίδιο δρόμο από άλλο μονοπάτι. Αν ο λαός συμβιβαστεί, αν δεν αξιοποιήσει και τις εκλογές για να ξεστρατίσει, η ζωή του, και κυρίως η ζωή της νέας γενιάς, θα χειροτερέψει κι άλλο.

Στις 26 Γενάρη θα έχουμε κυβέρνηση, το θέμα είναι αν θα έχουμε ισχυρή αντιπολίτευση να παλεύει για τα συμφέροντα του λαού χωρίς ιδιοτέλεια.

Γι' αυτό, στις 25 Γενάρη:

Δυνατό ΚΚΕ, ώστε να μπορέσει με την αντίσταση και τους αγώνες να κάνει αφόρητη τη νίκη οποιουδήποτε κόμματος.

Δυνατό ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που υποστήριξε, και συνεχίζει να υποστηρίζει, τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και των ανέργων.

Δυνατό ΚΚΕ, γιατί σήμερα είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει λύσεις και εγγυήσεις, εδώ που μας έφτασαν οι εκάστοτε κυβερνώντες.

Δυνατό ΚΚΕ, γιατί μόνο με ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί ο λαός μας να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι ο μοναδικός πολιτικός σύμμαχος του λαού, έχοντας αποδείξει στην πολύχρονη πορεία του με τους αγώνες και τις θυσίες χιλιάδων κομμουνιστών πόσο αποφασισμένο είναι να μην κάνει πίσω.

Για όλα αυτά, όλοι και όλες, να φτάσει παντού το πρόγραμμα του ΚΚΕ, όλοι και όλες με κάθε τρόπο, να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς να μπει ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ