Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Σταύρος Αμάραντος

Φαρμακοποιός, μέλος του ΔΣ των Φαρμακοποιών Πρέβεζας, υποψήφιος στην Πρέβεζα

Στο βασανιστικό ερώτημα εκατομμυρίων συμπατριωτών μας -και εμένα προσωπικά- πώς άραγε θα τελειώσει αυτή η βασανιστική οικονομική ανθρωπιστική κρίση που επέβαλε η πολιτική των ευρωενωσιακών κεφαλαίων και των ελληνικών αστικών κυβερνήσεων ενάντια στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, είναι ξεκάθαρο πως η απάντηση για διέξοδο που συμφέρει το λαό μας είναι η πρόταση του ΚΚΕ:

Για μονομερή διαγραφή του χρέους, μιας και δεν το δημιούργησαν οι εργαζόμενοι, ενώ πολλές φορές μέχρι σήμερα το έχουν πληρώσει.

Για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, γιατί είναι οι μηχανισμοί στήριξης της στρατηγικής του κεφαλαίου όπου γης.

Για κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, προκειμένου τα παραγόμενα αγαθά να υπηρετούν τις ανάγκες του λαού κι όχι την κερδοφορία των καπιταλιστών.

Για λαϊκή εξουσία με κεντρικό σχεδιασμό, για καθολική ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων και επάρκεια αγαθών που να ικανοποιούν τις διευρυνόμενες ανάγκες των εργαζομένων.

Για το σοσιαλισμό, την κοινωνία που θα καταργήσει την εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας από μια χούφτα κεφαλαιοκράτες στη χώρα μας και στον πλανήτη ολόκληρο.

Αυτή η ξεκάθαρη θέση που έρχεται να ικανοποιήσει τα όνειρα τα δικά μας, των παιδιών μας και των μελλοντικών γενεών, μ' έκανε να αποδεχθώ την πρόταση υποψηφιότητάς μου με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Γενάρη. Μεγάλη η τιμή και η ευθύνη, και η δική μου και όλων μας, να δυναμώσουμε το ΚΚΕ, να δυναμώσουμε συνεπώς τους αγώνες του λαού μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ