Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι συμπαραστάτης στους αγώνες του λαού

Περιοδεία του Ηλία Σταμέλου στη λαϊκή αγορά

Με τα ψηφοδέλτια στο χέρι, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καισαριανής κλιμακώνει την προεκλογική της δραστηριότητα, ενόψει των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών του β' γύρου της 30ής Νοέμβρη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, σε περιοδεία στη λαϊκή αγορά, συνομιλώντας με εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και επαγγελματίες της πόλης, τους κάλεσε να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αφού είναι η δύναμη εκείνη που καθημερινά θα βρίσκεται στο πλάι του λαού: «Μας γνωρίζετε καλά. Ποτέ δε λείπουμε όταν οι εργαζόμενοι έχουν προβλήματα. Εχουμε πλούσια πείρα και παράδοση στην Καισαριανή. Ο αγωνιστής δήμαρχος καθημερινά είναι μαζί με το λαό, δεν κάθεται κλεισμένος στο γραφείο του. Ετσι μας έμαθαν οι παλιότεροι κομμουνιστές, έτσι δεθήκαμε με το λαό της πόλης κι έτσι θα συνεχίσουμε», τόνισε.

Για την εκμίσθωση του δημοτικού σταδίου

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει τη σημερινή δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ), με την οποία θα αναμετρηθεί, με αφορμή την εκμίσθωση του δημοτικού σταδίου της πόλης «Μ. Κρητικόπουλος». Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Δημοτικό Συμβούλιο κλήθηκε να αποφασίσει για την παραχώρηση του σταδίου σε επαγγελματικό σωματείο, ενώ η διοίκηση του δήμου είχε ήδη προχωρήσει σε συμφωνία. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» υπογραμμίζει ότι «Με την απόφαση αυτή παγιώνεται ο αποκλεισμός των ερασιτεχνικών σωματείων της Καισαριανής και της νεολαίας της πόλης από τη χρήση του γηπέδου και διαιωνίζεται η κατάσταση συμφόρησης που υπάρχει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νήαρ Ηστ. Αντί να αξιοποιηθούν οι δημοτικές υποδομές για την πιο ολοκληρωμένη και ορθολογική κάλυψη των αναγκών του ερασιτεχνικού και σχολικού αθλητισμού της πόλης που σήμερα ασφυκτιούν, επιλέγεται ξανά ο δρόμος της εκχώρησης».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης σημειώνεται ότι «Γεννιέται το ερώτημα αν αυτή η "λύση" είναι απάντηση από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων ή τελικά ρίχνει νερό στο μύλο της πολιτικής που μεθοδευμένα προωθεί την εκχώρηση της λαϊκής περιουσίας σε ιδιώτες και την ανταποδοτική λειτουργία όλων των αρμοδιοτήτων των δήμων στο όνομα του κόστους. Και σε αυτήν την περίπτωση οι αντιμνημονιακές κορόνες και οι διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής για αγωνιστικές διεκδικήσεις αποδείχθηκαν κενές περιεχομένου».

Ο συνδυασμός του ΚΚΕ καλεί με την ανακοίνωσή του το λαό και τη νεολαία να βγάλουν συμπεράσματα και στις επαναληπτικές εκλογές να αναδείξουν για δημοτική αρχή τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για δημοτική αρχή στήριγμα στην πάλη του λαού και όχι μεταφορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ