Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση της ΕΔΥΕΘ στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Παλαιστίνη, Ουκρανία, Συρία, Μέση Ανατολή και την εμπλοκή της χώρας, καθώς και έκφρασης αλληλεγγύης στους αγώνες των λαών ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, διοργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 11/10, στις 11 το πρωί, μπροστά στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο (Γ' ΣΣ / NRDC-GR). Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΔΥΕΘ σημειώνει ότι «ο λαός μας, οι νέες και οι νέοι χρειάζεται να δυναμώσουμε την πάλη ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια, για έξοδο τώρα από το ΝΑΤΟ και τους άλλους οργανισμούς που αιματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Για να μη μετατραπούν και οι νέοι της πατρίδας μας σε κρέας για τα ιμπεριαλιστικά κανόνια. Χρειάζεται επαγρύπνηση, ένταση της πάλης του αντιιμπεριαλιστικού - αντιπολεμικού κινήματος. Χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας.

Απαιτείται συντονισμός της πάλης με το ταξικό εργατικό και λαϊκό κίνημα για:

-- Αποδέσμευση της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς - ΝΑΤΟ και ΕΕ.

-- Κλείσιμο όλων των βάσεων, στρατηγείων και πεδίων βολής.

-- Κλείσιμο του ΝΑΤΟικού Στρατηγείου στη Θεσσαλονίκη.

-- Αμεση επιστροφή όλων των Ελλήνων στρατιωτικών, που βρίσκονται σε στρατιωτικές και αστυνομικές αποστολές εκτός συνόρων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ