Κυριακή 29 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Τις παρακάτω βιβλιοπαρουσιάσεις διοργανώνουν τις επόμενες μέρες ΚΟ του ΚΚΕ:

-- Την Τρίτη 1/7, στις 7 μ.μ., στον Αλιμο, για την παρουσίαση του βιβλίου του Ρατζανί Πάλμε Ντατ «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση». Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 2/7, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, η ΤΟ Βιομηχανίας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου (μπροσούρας) της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Την Τετάρτη 2/7 στις 7 μ.μ., στο Μπραχάμι, το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση», θα παρουσιάσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Τετάρτη 2/7, στις 7.30 μ.μ., στου Ζωγράφου, πλατεία Τερζάκη, το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» θα παρουσιάσει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Την Τετάρτη 2/7, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΕΛΤΑ (Γ' Σεπτεμβρίου 11) η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Ρόζας Λούξεμπουργκ «Κοινωνική μεταρρύθμιση ή επανάσταση;». Την παρουσίαση θα κάνει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Την Τετάρτη 2/7, στις 7.30 μ.μ., στο 2ο Γυμνάσιο Γέρακα, το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» θα παρουσιάσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org