Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Απεργούν αύριο με αιχμή την «αξιολόγηση»

Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 12 μ. Διαμαρτυρία σήμερα στον «Ευαγγελισμό»

Από παλιότερη κινητοποίηση των εργαζόμενων στον «Ευαγγελισμό»
Από παλιότερη κινητοποίηση των εργαζόμενων στον «Ευαγγελισμό»
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, ενάντια στο νόμο της «αξιολόγησης». Σήμερα, μια μέρα πριν την απεργία, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 το πρωί στα Επείγοντα, με απόφαση του Σωματείου τους, για να εκφράσουν την αντίδρασή τους στην «αξιολόγηση».

Η Πανελλαδική Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας του ΠΑΜΕ καλεί στην αυριανή απεργία και στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 12 μ. στο υπουργείο Υγείας. Στην ανακοίνωση - κάλεσμα προς τους εργαζόμενους σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Η αξιολόγηση των εργαζομένων στην Υγεία - Πρόνοια είναι εργαλείο για περαιτέρω περικοπές στους μισθούς, για τη σύνδεση των μισθών με την παραγωγικότητα, από τη συμμετοχή στα ιδιωτικά απογευματινά ιατρεία, από τις πληρωμές των ασθενών, για την αύξηση της πηγής των "διαθεσίμων" - απολύσεων, για την κινητικότητα, τη μη μονιμοποίηση των δοκίμων υπαλλήλων, για την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε πάλη για να καταργηθεί ο νόμος 4250/14. Οργανώνουμε μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των νοσοκομείων. Μπλοκάρουμε στην πράξη την έκδοση απόφασης για επιμερισμό των ποσοστών στους κλάδους του κάθε νοσοκομείου ή προνοιακού ιδρύματος. Αποχή, καμία εμπλοκή των εργαζομένων και των διοικητικών στελεχών στη διαδικασία της αξιολόγησης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ