Πέμπτη 8 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. στο Λαύριο, στο άγαλμα των Μεταλλωρύχων θα μιλήσουν ο Γ. Τούσσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος της ΚΕ, ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Απ. Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Βύρωνα, πλατεία Εθν. Αντίστασης (Ταπητουργείου) θα μιλήσουν ο Γ. Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, η Μαιρήνη Στεφανίδη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Π. Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα.

-- Στις 8 μ.μ. στη Μεταμόρφωση, πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου θα μιλήσουν ο Γ. Τασιούλας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, και ο Μ. Πετάσης, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νέα Ιωνία (πεζόδρομο Παλαιών Π. Γερμανού) θα μιλήσουν ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Π. Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Ασπρόπυργο, πλατεία Δημαρχείου θα μιλήσουν ο Δ. Κουμπούρης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και μέλος της ΚΕ, ο Μ. Καραντούσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Δ. Μπακάλης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Ταύρο, πλ. Μακεδονίας, θα μιλήσουν η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, και ο Π. Κυριαζίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου.

-- Στις 8 μ.μ. στο Χολαργό, στο Δημαρχείο θα μιλήσουν η Γιώτα Ταβουλάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γ. Ρεμούνδος, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού.

-- Στις 11 π.μ., σε αποθήκες του «Μασούτη» θα περιοδεύσει ο Σ. Ζαριανόπουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου της Καλαμαριάς θα μιλήσουν ο Γ. Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, και ο Βικέντιος Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κατερίνης θα μιλήσουν η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Αλ. Ρούτσας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, και ο Μπ. Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας θα μιλήσουν ο Μ. Χατζόγλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Χρ. Τρέλλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

-- Στις 9 π.μ. στον Α' Πυροσβεστικό Σταθμό, στις 10 π.μ. στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και στις 11.30 π.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμαρουσίου, θα περιοδεύσει ο Μιχαήλ Μιχάλης.

--- Περιοδεία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας το πρωί και ομιλία σε συγκέντρωση γυναικών στα Τρίκαλα, στις 7 μ.μ., με τη Μαρία Γαβαλά.

--- Συγκέντρωση στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, στις 8 μ.μ., και στο Ριζόμυλο, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Ρ. Μαρούδα.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Μοσχάτο, πλατεία Μεταμόρφωσης θα μιλήσουν ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, η Μαιρήνη Στεφανίδη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Π. Κυριαζίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Ελευσίνα, πλατεία Ηρώων θα μιλήσουν ο Γ. Τούσσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, και ο Μ. Βαρδαβάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Χαλάνδρι, πλατεία Αγ. Νικολάου θα μιλήσουν ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 8 μ.μ. στο Μαρούσι, στο σταθμό του ΗΣΑΠ θα μιλήσουν ο Θ. Χιώνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, και ο Θ. Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Γέρακα, θα μιλήσουν ο Γ. Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Ν. Γαβράς, υποψήφιος δήμαρχος Παλλήνης.

-- Στις 8 μ.μ. στο λιμάνι της Αίγινας, παλιά προβλήτα, θα μιλήσουν ο Δ. Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Κ. Τζατζάνης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, και ο Γ. Κοττάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας.

-- Συγκέντρωση στην Κόρινθο, στις 8 μ.μ., στα Περιβολάκια, με ομιλητή τον Αλ. Αρβανιτίδη.

-- Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Λογοτεχνών στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», θα μιλήσουν η Ερη Ρίτσου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Βαγγελιώ Σεφέρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Ο Μ. Μιχαήλ στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Στις 20.30 Θα χαιρετίσει στη συγκέντρωση στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Μενεμένης, θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, και ο Γιάννης Νοτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Βέροια θα μιλήσουν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Σάκης Τσίτσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, και ο Γιώργος Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

-- Σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης θα μιλήσουν η υποψήφια ευρωβουλευτής Αγγέλα Χατζηδημητρίου, ο υποψήφιος περιφερειάχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βήττας και η υποψήφια δήμαρχος Κοζάνης Χάρις Λαμπαδά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ