Οι Κομματικές Οργανώσεις Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ καλούν στη θεατρική παράσταση «Ο τροχός της Ιστορίας», από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ, σήμερα Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας και Παπαναστασίου).
00:1834η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ: Με μεγάλο νησιώτικο γλέντι, πολύ χορό και κέφι συνεχίζεται η βραδιά (ΦΩΤΟ)
23:4134η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ: Συγκίνηση, περηφάνια και αγωνιστική ανάταση στο αφιέρωμα στο αντάρτικο και πολιτικό τραγούδι (ΦΩΤΟ)
23:2834η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ: «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά»
23:0834η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ: Όλη η ελπίδα αυτού του κόσμου συμπυκνωμένη σε μια όμορφη πρωτοβουλία των μικρών κατασκηνωτών (ΦΩΤΟ)
22:40«ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Να δοθεί άμεση λύση για τα ασυνόδευτα παιδιά που φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας χωρίς να χρήζουν νοσηλείας
Περισσότερα...