Κυριακή 12 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
Στις 23 Φλεβάρη η 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Σε συνεδρίασή της, η Πανελλαδική Γραμματεία της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ αποφάσισε τη διεξαγωγή της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΠΑΣΕΒΕ την Κυριακή 23 Φλεβάρη. Στην ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Γραμματεία σημειώνει:

«Στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν από την ιδρυτική 1η Συνδιάσκεψη, το Μάρτη του 2010, έχει συσσωρευτεί πλούσια αγωνιστική εμπειρία από τη δράση όλων των Γραμματειών της ΠΑΣΕΒΕ, όλων των αντιμονοπωλιακών δυνάμεων που δρουν στα Σωματεία, στις Ενώσεις, στις Ομοσπονδίες και τις γειτονιές. Στη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη αποκρυσταλλώνουμε συμπεράσματα, αναπτύσσουμε τα αιτήματα και τους στόχους πάλης της ΠΑΣΕΒΕ.

Τόσο η προετοιμασία της Συνδιάσκεψης όσο και οι αποφάσεις της θα δώσουν άλλη ώθηση στην ανάπτυξη της πάλης για τη συσπείρωση των αυτοαπασχολουμένων ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια, για την ενίσχυση της συμμαχίας με τους εργαζόμενους. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συνάδελφους - αγωνιστές, που βρεθήκαμε μαζί στις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα, να πάρουν μέρος στις συζητήσεις που θα γίνουν σε κάθε περιοχή και να συμβάλουν με τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις τους στο δυνάμωμα της αγωνιστικής και αντιμονοπωλιακής γραμμής πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org