Τετάρτη 3 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σήμερα η εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της «Κατσέλης»

Στις 8 μ.μ. στην πλατεία δημαρχείου Μενιδίου

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της αρτοβιομηχανίας «Κατσέλης» πραγματοποιούν η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου και το κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Νομού Αττικής. Η συγκέντρωση θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 3 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία δημαρχείου Μενιδίου.

Ταυτόχρονα, μετά από χτεσινή κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων του κλαδικού Συνδικάτου και του Σωματείου Εργαζομένων στον «ΚΑΤΣΕΛΗ», αποφασίστηκαν κοινές πρωτοβουλίες για την ενημέρωση των εργαζομένων της ευρύτερης περιοχής για τις εξελίξεις στον όμιλο «Nutriart». Ως πρώτο βήματα αποφασίστηκε να γίνουν σήμερα εξορμήσεις σε μια σειρά επιχειρήσεις του κλάδου που βρίσκονται στην περιοχή όπως «ΣΤΕΡΓΙΟΥ», «BS MILKA», «ΣΤΑΜΟΥ» και «Τσατσαρωνάκης».

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 21 Ιούνη η εργοδοσία ανακοίνωσε στους εργαζόμενους της εταιρείας «Nutriart» (περιλαμβάνει την αρτοβιομηχανία «ΚΑΤΣΕΛΗΣ», την αλευροποιία «ΑΛΛΑΤΙΝΗ» και τις κατεψυγμένες ζύμες «ΠΛΑΖΑ») πως έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης, η οποία θα εκδικαστεί στις 18 Σεπτέμβρη. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία βάζει «λουκέτο» στα εργοστάσια και πετά στο δρόμο συνολικά 500 εργάτες. Η εταιρεία «Nutriart» ανήκει στον όμιλο Δαυίδ.

Στο μεταξύ συνεχίζεται το κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους εργαζόμενους της «Nutriart». Ανακοινώσεις για το θέμα εξέδωσαν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Ιωαννίνων καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων «FRIGO-GLASS».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ