Σάββατο 22 Ιούνη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αλησμόνητα...

Επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν ν' ανέβουν στα κάγκελα για να αποδείξουν ότι ως ...αριστεροί είναι ευαίσθητοι απέναντι στο λαό, μαζί με την λαϊκή κατακραυγή που θα τους ακολουθεί από εδώ και πέρα, η στήλη σπεύδει να θυμίσει μία και μόνο στιγμή από την πολύμηνη συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων του δικομματισμού με τη ΔΗΜΑΡ.

Λόγος γίνεται για τα κατορθώματά τους στο θέμα της φορολογίας των εισοδημάτων. Ε, λοιπόν, αυτή η κυβέρνηση δεν αποφάσισε μόνο νέες φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο, δεν υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη φορολογική ασυλία στους εφοπλιστές, ούτε περιορίστηκε απλά σε δεσμεύσεις για νέες μειώσεις στη φορολόγηση των κερδών.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, τούτη η κυβέρνηση, με την ψήφο και των τριών κομμάτων που τη στήριζαν, αποφάσισαν και το φορολογικό τσάκισμα των μισθωτών και συνταξιούχων. Αυτοί ήταν που κατάργησαν το αφορολόγητο όριο κι έτσι τώρα θα πληρώνουμε φόρο για κάθε ποσό εισοδήματος που φαίνεται ότι έχουμε. Αυτοί αποφάσισαν να αλλάξουν τη φορολογική κλίμακα κι έτσι εκεί που κάποιος οικογενειάρχης δεν πλήρωνε φόρο για εισοδήματα 15 και 16 χιλιάδων, τώρα θα πληρώνει εκατοντάδες ευρώ για ετήσιο εισόδημα 5 και 6 χιλιάδων ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ