Τρίτη 9 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγκαλίτσα με τους φασίστες ο ΣΚΑΙ

Πολύωρο αφιέρωμα στη ναζιστική Χρυσή Αυγή, είχε το βράδυ της Κυριακής ο τηλεοπτικός «ΣΚΑΪ». Και ένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους του (Γ. Τράγκας) να εξωραΐσει το προφίλ των νεοναζί κάνοντάς τους αλλεπάλληλες πάσες και πλέκοντάς τους το εγκώμιο. Οι δε χρυσαυγίτες κατάπιαν αμάσητη όλη την παλαιότερη ρητορεία τους περί του «προδοτικού» «ΣΚΑΪ», κατέλαβαν τις θέσεις που τους προσφέρθηκαν για να πουν ό,τι αφήνει αλώβητη την εξουσία των αφεντικών.

Ακολούθησαν σκηνές με Κασιδιάρη και Τράγκα να συνομιλούν στον ενικό σαν φιλαράκια από παλιά. Ο Κασιδιάρης να δέχεται το κοπλιμέντο Τράγκα περί βελτίωσής του στον ...επικοινωνιακό τομέα. Ο Τράγκας να διαφημίζει το περιοδικό του που φιλοξενεί συνέντευξη του επίσης προσκεκλημένου στην εκπομπή χρυσαυγίτη βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Αυτού που μετείχε στο συγκρότημα «Pogrom» με τραγούδια τύπου «Μάθε ελληνικά ή ψόφα» και «Αγαπώ το Αουσβιτς». Σε αυτόν τον τύπο δόθηκε Κυριακή βράδυ δυνατότητα να υποστηρίζει τη στέρηση του δικαιώματος αναπαραγωγής για τους ψυχικά πάσχοντες. Να διατυμπανίσει την «άποψη» των φασιστοειδών ότι παιδιά δικαιούνται μόνο οι υγιείς ψυχικά Ελληνες, και ότι χαράδρες δεν έχει μόνο ο Ταΰγετος αλλά και βουνά της Μακεδονίας, από την οποία και κατάγεται! Συν τις απαγορεύσεις που ετοιμάζουν για τις εκτρώσεις.

Παρακάτω στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο με κατοίκους χωριών να «περιπολούν» με δίκαννα. «Τι να σου κάνουν οι καραμπίνες μπροστά στα καλάσνικοφ», ήταν το χρυσαυγίτικο σχόλιο, παρότρυνση για προμήθεια βαρέος οπλισμού. Νοσταλγοί της επτάχρονης δικτατορίας στη χώρας μας εμφανίστηκαν και σαν θύματα πολιτικού διωγμού, ενώ ο τρίτος προσκεκλημένος Ηλίας Παναγιώταρος διακήρυσσε πως τα «2,5 εκατομμύρια» μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα θα απομακρυνθούν ...από μόνοι τους σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αποκτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κατατροπώσει τους σημερινούς «Γερμανοραγιάδες κυβερνώντες». Τέλος, ο τέταρτος προσκεκλημένος των Τράγκα - Αλαφούζου Χρήστος Παπάς υπερασπίζοντας πρόσφατες ασχημονίες φασιστοειδών στα γραφεία τηλεοπτικού σταθμού (διαμαρτυρόμενοι τάχα οι νεοναζί για την προβολή τουρκικών σειρών, πέταξαν αυγά, ούρησαν δημοσίως και επιδεκτικά έξω από το κτίριο) μίλησε για «συνειδητή απώλεια ούρων»...

Τέτοιοι είναι οι φασίστες. Χυδαίοι και απάνθρωποι, γέννημα και μαντρόσκυλα ενός συστήματος σε βαθιά σήψη. Γι' αυτό ο λαός πρέπει να τους αποκαλύπτει και να τους απομονώνει. Ταυτόχρονα όμως, διαπιστώνοντας πως τους προβάλλουν οι υπόλοιποι αστοί (σε κανάλι εφοπλιστή έδωσαν το σόου τους), πως τούς αβαντάρουν ακριβώς για να τους έχουν έτοιμη ομάδα κρούσης ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα (το μόνο που απειλεί την εξουσία των μονοπωλίων) να έχει ο λαός καθαρό μέτωπο και εναντίον τους. Ενάντια σε όλους τους υπερασπιστές και πυλώνες του σάπιου καπιταλιστικού κόσμου, βάζοντας πάντα πλώρη για τη δική του λαϊκή εξουσία.


Α.Β.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ