Σάββατο 16 Φλεβάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει βρώμικη επίθεση από το δήμαρχο Βόλου

Σε βρωμιές και συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ κατέφυγε ο δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτεινιώτης, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη συνδικαλιστική - πολιτική δίωξη του Θ. Τσαλουχά, μέλος του ΔΣ του συλλόγου ΟΤΑ Μαγνησίας, ο οποίος μετακινήθηκε από προϊστάμενος της καθαριότητας Ν. Ιωνίας στην Πορταριά, επειδή πρωτοστάτησε το προηγούμενο διάστημα στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο από εργαζόμενους και συνδικαλιστές, ο Π. Σκοτεινιώτης είπε με χυδαιότητα ότι το ΚΚΕ συμμετείχε στις πελατειακές σχέσεις που διαμόρφωσαν τα «κόμματα εξουσίας» στην Ελλάδα τις προηγούμενες δεκαετίες, μιλώντας για «κόκκινα παράθυρα» στο Δημόσιο.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η ΝΕ Μαγνησίας καταγγέλλει ότι οι δηλώσεις του Π. Σκοτεινιώτη ενάντια στο ΚΚΕ «είναι ενταγμένες στο σχέδιο "νόμος και τάξη" της συγκυβέρνησης, που ακολουθεί πιστά ο Π. Σκοτεινιώτης και η Δημοτική Αρχή. Είναι η ίδια τακτική όπως η ωμή προβοκάτσια στο γραφείο του υπουργού των εργοδοτών Βρούτση με τις στημένες φωτογραφίες. Είναι η προσπάθεια να σπιλώσουν το ΠΑΜΕ, να προβοκάρουν το ΚΚΕ εμφανίζοντάς το ότι είναι το ίδιο με τα αστικά κόμματα με τις μεθόδους τους, ώστε να προχωρήσουν ανενόχλητοι τα μέτρα καταστολής του ταξικού κινήματος.

Εξάλλου, ο αντικομμουνισμός είναι πάντα η τελευταία γραμμή άμυνας όταν υπάρχει ένδεια επιχειρημάτων. Μπροστά στη γενική κατακραυγή ενάντια στη μετακίνηση του Θ. Τσαλούχα, ο δήμαρχος προσπαθεί με τέτοιες φτηνές επιθέσεις να δικαιολογηθεί. Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι και ιδίως οι νέοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα, να καταδικάσουν την αυταρχική κατρακύλα της Δημοτικής Αρχής».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ