Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή»

Εκθέσεις σε Πάτρα και Λάρισα και άλλες εκδηλώσεις

Συνεχίζεται στην Πάτρα η έκθεση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή», διανθισμένη και με ντοκουμέντα από τον τοπικό επαναστατικό κομματικό Τύπο. Η έκθεση φιλοξενείται στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλ. Γεωργίου), λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και θα διαρκέσει έως αύριο Σάββατο, οπότε και θα κορυφωθεί με μια εκδήλωση στο χώρο της έκθεσης στις 7 μ.μ., με θέμα «Επαναστατικός Τύπος - Οπλο στα χέρια των κομμουνιστών, κάθε νέου που παλεύει στο σχολείο, στη σχολή, στη δουλειά», όπου θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λάρισα, επίσης, γίνεται ανάλογη έκθεση αφιερωμένη στα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» που ξεκινάει σήμερα Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 3 Φλεβάρη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου). Ωρες λειτουργίας: Σήμερα Παρασκευή 18.00 - 21.00, αύριο Σάββατο 10.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Κυριακή 10.00 - 14.00 και 17.00 - 19.30.

Τα εγκαίνια γίνονται σήμερα στις 7 μ.μ. και είναι προγραμματισμένες, επίσης, οι εξής εκδηλώσεις:

  • Αύριο Σάββατο 7 μ.μ. παρουσίαση της έκδοσης του ΚΣ της ΚΝΕ «Επαναστατικός Κομματικός Τύπος».
  • Κυριακή 3 Φλεβάρη, 8 μ.μ. κοπή πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λάρισας με αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι.
Σε άλλες πόλεις

Εκδηλώσεις για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» πραγματοποιούνται και σε άλλες πόλεις και συγκεκριμένα

  • Σήμερα Παρασκευή:

-- Στα Χανιά με θέμα «Ενημέρωση και διαδίκτυο: Νέοι δρόμοι για την ενημέρωση - Νέοι δρόμοι για τη χειραγώγηση», στις 8 μ.μ., στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο. Ομιλητής Γιάννης Νταγκουνάκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Ρέθυμνο με θέμα «1.000 Φύλλα Οδηγητή - Η αλήθεια γράφεται με κόκκινο», στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Ομιλητής Βαγγέλης Σοφίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

  • Αύριο Σάββατο:

-- Στη Λιβαδειά, στην αίθουσα του ΕΣΥΝ. Στις 12 το μεσημέρι μαθητική εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο και Ενημέρωση» και στις 6.30 μ.μ. βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Επαναστατικός Κομματικός Τύπος» και πολιτιστικά δρώμενα.

-- Στην Αμφισσα, με θέμα «Διαδίκτυο: Ελευθερία στην ενημέρωση ή ελευθερία στη χειραγώγηση», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δήμου (πλατεία Κεχαγιά).

  • Σάββατο 9 Φλεβάρη:

-- Στο Ηράκλειο Κρήτης βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Κομματικός Επαναστατικός Τύπος», στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου. Ομιλητής Στρατής Δουνιάς, αρχισυντάκτης του «Οδηγητή».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ