Τρίτη 29 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο λαός να μην τρομοκρατηθεί

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με αφορμή την κατασταλτική επιχείρηση σε βάρος των συγκεντρωμένων. Η ανακοίνωση επισημαίνει:

«Η τρικομματική κυβέρνηση των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ συνεχίζει στον αυταρχικό της κατήφορο. Μετά την επιστράτευση των εργαζόμενων του Μετρό της Αττικής ήρθε η σειρά των διοδίων του Αιγινίου, για να αποδείξει πως είναι διατεθειμένη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών με κάθε μέσο. Για άλλη μια φορά, απάντησε με βία, καταστολή και συλλήψεις ενάντια σε όσους αντιστέκονται.

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την άγρια επίθεση των ΜΑΤ, ενάντια στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία που βρέθηκαν σήμερα (σ.σ. χτες) στα διόδια του Αιγινίου για να απαιτήσουν τη μη λειτουργία των διοδίων. Οπως επίσης και τις 11 συλλήψεις, που έγιναν, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και δύο ανήλικοι.

Ο λαός δεν πρέπει να τρομοκρατηθεί. Αντίθετα, χρειάζεται να συνεχίσει και να εντείνει τον αγώνα του για την κατάργηση όλων των διοδίων, των χαρατσιών και των μέτρων που τον οδηγούν στη φτώχεια και την ανέχεια.

Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπορούν με την οργανωμένη πάλη τους, τη συμμαχία τους να ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική, να πάρουν τις τύχες τους στα δικά τους χέρια μέσα από το τσάκισμα της εξουσίας των μονοπωλίων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ