Τρίτη 29 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μυστήριο με το θάνατο 11χρονης στη Θεσσαλονίκη

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν για την υπόθεση του θανάτου ενός 11χρονου κοριτσιού πριν από περίπου μία βδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Το άτυχο παιδί έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε με το ποδήλατό του στην οδό Λαγκαδά από το λεωφορείο που οδηγούσε ένας 42χρονος ο οποίος και συνελήφθη. Η 11χρονη είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» όπου και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Αυτό που περιπλέκει την υπόθεση είναι το γεγονός πως μόνο μία γυναίκα πήγε να παραλάβει τη σορό, προσποιούμενη τη γιαγιά της. Σε έλεγχο που έγινε στο διαβατήριο που παρουσίασε η 50χρονη, διαπιστώθηκε πως ήταν πλαστό. Οι αστυνομικοί, επικοινώνησαν με τις βουλγαρικές αρχές (που είχαν εκδώσει το διαβατήριο) και ενημερώθηκαν πως το συγκεκριμένο έγγραφο ανήκει σε κορίτσι της φυλής ρομά που ζει στη χώρα τους. Η 50χρονη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ζει μαζί με έναν 50χρονο και επτά παιδιά σε ένα παράπηγμα της οδού Λαγκαδά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έρευνες διεξάγει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης οι οποίες κατευθύνονται στην εξακρίβωση εάν, πίσω από όλα αυτά, εμπλέκεται κύκλωμα εμπορίας ανηλίκων. Οσο για τα στοιχεία της 11χρονης, που σύμφωνα με μαρτυρίες, ζητιάνευε στα φανάρια της περιοχής, τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας προχώρησαν σε δακτυλοσκόπηση και φωτογράφηση του παιδιού για να εντοπιστούν μέσω Ιντερπόλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ