Τρίτη 27 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δεν αρκούν τα λόγια

Γρηγοριάδης Κώστας

«Οσο δε στεγανοποιείται εθνικά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας της ΕΛ. ΑΣ., η χώρα θα είναι έρμαιο εκβιασμών για την τρομοκρατία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις πρόσφατες εκθέσεις του State Department και της Γερουσίας των ΗΠΑ για την τρομοκρατία, όπου η Ελλάδα τοποθετείται στην ίδια γραμμή με την Κολομβία και το Πακιστάν.

Οσο παραμένει διάτρητη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, όσο ανεχόμαστε μη νόμιμες δραστηριότητες της CIA και άλλων ξένων υπηρεσιών στην Ελλάδα, όσο επιχειρούμε να νομιμοποιήσουμε τις δράσεις αυτές με ειδικούς νόμους, η εθνική μας ασφάλεια θα βρίσκεται στον αέρα. Κανείς δημοσιογράφος, πολιτικός, επιχειρηματίας ή παράγοντας της δημόσιας ζωής δε βρίσκεται στο απυρόβλητο. Κάθε επώνυμος κινδυνεύει στο βωμό της αποσταθεροποίησης και της διπλωματικής σε βάρος της Ελλάδας διαπραγμάτευσης».

Ποιος τα λέει όλ' αυτά; Ο Σήφης Βαλυράκης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, σε άρθρο του στη χτεσινή «Ελευθεροτυπία». Χρειάζεται, άραγε, να σημειώσουμε, ότι το ΚΚΕ, χρόνια τώρα -και την περίοδο που ήταν υπουργός ο κ. Βαλυράκης- κάνει αυτές τις εκτιμήσεις και αποκαλύπτει τον τρομοκρατικό ρόλο των ΗΠΑ και των υπηρεσιών τους; Οχι, βέβαια. Πρέπει, να σημειώσουμε, όμως, ότι δεν αρκούν τα λόγια. Χρειάζονται και οι πράξεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ