Πέμπτη 10 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΦΕΑ '67 - '74
Καλεί σε απομόνωση της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα «στις Ελληνίδες και τους Ελληνες, που αρνούνται να ζήσουν οι ίδιοι και οι απόγονοί τους σε μια εξαθλιωμένη κοινωνία, να συστρατευτούν μέσα στις μαζικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις και να παλέψουν για την πολιτική απομόνωση και εξουδετέρωση των νεοναζί και των συμφερόντων που τους στηρίζουν και κινούν τα νήματα της μισαλλόδοξης δράσης τους», απευθύνει με ανακοίνωσή του για τη Χρυσή Αυγή ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών '67 - '74.

Ο ΣΦΕΑ καλεί το λαό να αποδυναμώσει και να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή, να μη δείξει καμιά ανοχή στη δράση της. Μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα λαϊκά στρώματα και που οξύνθηκαν απότομα τα τελευταία χρόνια, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του κεφαλαίου, που συνθλίβει το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων της πόλης και της υπαίθρου, της νεολαίας και δεν αντιμετωπίζονται με τις τραμπούκικες επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής ενάντια στους μετανάστες μικροπωλητές.

Η μέχρι τώρα τραμπούκικη δράση της φανερώνει περίτρανα πως αντίπαλός της δεν είναι το σάπιο σύστημα, όπως διατείνεται. Καμιά ανοχή στα νεοναζιστικά μορφώματα και την τραμπούκικη παρακρατική τους πρακτική και δράση. Οι πρακτικές τους, κατά το πρότυπο των ταγμάτων εφόδου των SS, δημιουργούν το έδαφος για όξυνση του αυταρχισμού και την ενίσχυση των κατασταλτικών μηχανισμών ενάντια στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ