Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ: Απεργούν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στο ΤΤ ενάντια στις μεθοδεύσεις που επιδιώκουν το σπάσιμό του σε καλό και κακό κομμάτι με στόχο να διευκολυνθεί η παράδοσή τους σε άλλες τράπεζες.

ΛΑΡΚΟ: Απόφαση για 24ωρη απεργία όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ πήρε το Συντονιστικό των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων Εργαζομένων της εταιρείας, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίησή της. Η απεργία ορίστηκε για την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη με ταυτόχρονο συλλαλητήριο και πορεία στο ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας) στις 11 π.μ.

ΛΑΡΙΣΑ: Εκδήλωση για παιδιά ανέργων οργανώνει, την Κυριακή 16 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί, στην ισόγεια αίθουσά του, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Θα υπάρχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά, δημιουργική απασχόληση για τα πιο μικρά, ενώ θα μοιραστούν συμβολικά δώρα, γλυκά και αναψυκτικά.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Τη στήριξη και συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΦΩΚΑΣ στο Βόλο, οι οποίοι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας δεδουλευμένα 3 μηνών, εκφράζει, με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Νομού Λάρισας.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Δυο μέρες παράταση πήραν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ενωση Λογιστών της Αθήνας. Ετσι οι λογιστές και οι λογίστριες θα μπορούν να ψηφίζουν το Σάββατο 15/12 και την Κυριακή 16/12 από τις 9.30 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της Ενωσης, Κάνιγγος 27.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ