Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Σχέδιο και έλεγχος με στόχο την υπερκάλυψη

Ενθαρρυντικά μηνύματα από τη ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ

Την ικανοποίησή τους για το γεγονός πως πριν βγει ο μήνας Νοέμβρης η ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ έχει καταφέρει να ξεπεράσει το 50% του πλάνου της, εκφράζουν τα στελέχη του Κόμματος στο νησί.

Οπως σημειώνει στο «Ρ» η Αγγελική Τσώλου, γραμματέας της ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ, «κατ' αρχάς υπάρχει παράδοση στο νομό στο πώς οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΚΚΕ για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος. Εξαρχής λοιπόν, ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε ανάμεσα στις πρώτες δέκα Νομαρχιακές στην άμιλλα για την Οικονομική Εξόρμηση. Εκείνο που βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι ότι η οικονομική δυσκολία στο λαό είναι μεγάλη, υπάρχει όμως μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων από παλαιότερα που πρόθυμα ενισχύουν το ΚΚΕ.

Με δεδομένη αυτή τη δυσκολία, μπαίνει ανά βδομάδα συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο ανά στέλεχος, ΚΟΒ και σύντροφο, ελέγχεται στη μέση της βδομάδας και ολοκληρώνεται στο κλείσιμο της Δευτέρας. Το κάλεσμα για κόκκινα μεροκάματα έχει βρει ανταπόκριση στα μέλη του Κόμματος και επιπλέον τα στελέχη πρωτοστατούν στην υλοποίηση του σχεδιασμού. Με βάση τα παραπάνω αισιοδοξούμε ότι το πλάνο θα υπερκαλυφθεί, δίνοντας κι απ' την πλευρά μας το μήνυμα ότι το Κόμμα μπορεί να στηρίζεται μόνο στα μέλη του, τους οπαδούς, τους φίλους του και τους εργαζόμενους».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ