Πέμπτη 15 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΥΓΕΙΑ
Ανησυχία και στην «Πολυκλινική»

Καθησυχαστικός για το μέλλον της «Πολυκλινικής Αθηνών» προσπάθησε να εμφανιστεί χτες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Χ. Σοφιανός, σε συνάντηση που είχε με τους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του νοσοκομείου.

Ο Χ. Σοφιανός απαντώντας στις ανησυχίες των εργαζομένων για το μέλλον του νοσοκομείου, που εντείνονται από τις φήμες που θέλουν την «Πολυκλινική» να αλλάζει μορφή λειτουργίας, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις και πως οι αποφάσεις θα ληφθούν με βάση τον Υγειονομικό Χάρτη.

Απ' την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στη μεγάλη προσφορά του νοσοκομείου που λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας εδώ και 100 χρόνια, προσφέροντας σημαντικό κοινωνικό έργο και δήλωσαν την αντίθεσή τους στην αλλαγή μορφής ή στην παύση λειτουργίας του.

Στα πλαίσια αυτά ζητούν από το υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας την πλήρωση των αναγκαίων οργανικών θέσεων, ώστε να επαναλειτουργήσουν οι κλειστές (προς επισκευή) πτέρυγες και να λειτουργήσουν οι δύο πλήρως εξοπλισμένες μονάδες - Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και ΜΕΘ εμφραγμάτων. Επίσης, τη χρηματοδότησή του από το κράτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ