Σάββατο 10 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με στόχο την... έξοδο

Sportidea

Με ένα μεγάλο ντέρμπι, από το οποίο θα κριθούν πολλά στα «ψηλά» σκαλοπάτια της βαθμολογίας, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας. Ο δευτεραθλητής Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα στη «Λεωφόρο» τον ΠΑΟΚ (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), σε έναν αγώνα με... ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες ορέγονται την έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του και να διαφυλάξει τη 2η θέση από τις απειλητικές διαθέσεις των μνηστήρων του Τσάμπιονς Λιγκ, και κυρίως του «δικεφάλου», θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Στράτου Αποστολάκη προέρχεται από μια σπουδαία εμφάνιση στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που της έχει ανεβάσει κατά πολύ το ηθικό. Ομως, ο «πράσινος» τεχνικός συνιστά στους παίχτες του να μείνουν... προσγειωμένοι και τους επισημαίνει ότι πρέπει να συγκεντρωθούν στους στόχους της ομάδας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η παραμονή στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Από το «τριφύλλι» σίγουρη θα είναι η απουσία των Σόουζα και Κουτσουρέ, ενώ αμφίβολος είναι ο Σάριτς.

Αγώνας της χρονιάς έχει χαρακτηριστεί για τον ΠΑΟΚ η σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του «δικεφάλου» γνωρίζουν καλά πως σε ενδεχόμενο νίκης στο ΟΑΚΑ πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής το «τριφύλλι» και διεκδικούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στους ποδοσφαιριστές για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ζήτησε να συγκεντρωθούν στο σημερινό παιχνίδι. Στα αγωνιστικά, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Αμπονσά και Ουντέζε, ενώ κανονικά το «παρών» θα δώσει ο Κωνσταντινίδης και εκτός απροόπτου ο Εγκωμίτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ