Τετάρτη 30 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόντρα στο ρεύμα για το αύριο του λαού

Δηλώσεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από το Λαύριο

Σε δηλώσεις της από το λιμάνι του Λαυρίου, την Κυριακή, πριν την αναχώρηση για την ετήσια εκδήλωση - προσκύνημα στη Μακρόνησο, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σημείωσε:

«Η Μακρόνησος μπορεί να θεωρείται ένα μνημείο του παρελθόντος, ο ηρωισμός όμως, το να πας κόντρα στο ρεύμα, το να βλέπεις το αύριο που έχει εναλλακτική λύση, είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Ο λαός έχει και χθες, και σήμερα, και αύριο. Στις 17 του Ιούνη πρέπει να κοιτάξει μπροστά και όχι μόνο το τι θα γίνει στις 18 του Ιούνη».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις της Κρ. Λαγκάρντ ότι «ήρθε η ώρα οι Ελληνες πολίτες να πληρώσουν το λογαριασμό», η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε: «Το να την καταδικάσω νομίζω ότι είναι περιττό, γιατί η ΕΕ και το ΔΝΤ για το ΚΚΕ είναι μέτωπα πάλης μέσα από τον αγώνα εδώ στον τόπο μας. Αυτό όμως που βγαίνει από αυτή τη δήλωση είναι ότι στις 17 του Ιούνη ο λαός μοιάζει σαν να ανεβαίνει σ' έναν εξώστη. Από αυτόν τον εξώστη ή θα ανέβει πιο ψηλά, στην κορυφή ή θα πέσει στον γκρεμό. Ετσι καθαρά τα λέμε. Στις 18 του Ιούνη ο καταλυτικός ρόλος θα ανήκει στο λαό και στο ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org