Τετάρτη 30 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ: «Τίποτα δεν θα πρέπει να σταθεί ικανό να εκτρέψει την προσοχή του υπεύθυνου πολίτη από το μεγάλο διακύβευμα της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας, που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη κυβέρνησης ικανής να διαχειριστεί την κρίση και να διατηρήσει τη χώρα στην Ευρωζώνη» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ: «Ο φορέας της Δημοκρατικής Παρατάξεως είναι το ΠαΣοΚ, ως Κιβωτός έστω όπου φυλάσσονται οι πολιτικές παρακαταθήκες του Κέντρου - από τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως την εποχή μας. Η ψήφος στο ΠαΣοΚ δεν είναι ψήφος ντροπής, αλλά ψήφος ελπίδας. Σε αυτούς που μπορούν να ξαναρχίσουν από την αρχή στηρίζεται η χώρα» (o Στ. Ψυχάρης στο ΒΗΜΑ).

ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: «Καμένη γη» άφησε πίσω της η συγκυβέρνηση του πρώην κεντρικού τραπεζίτη Λ. Παπαδήμου (...) Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνείδηση των μεγάλων δυσκολιών, που επισημειώνονται από τα άδεια δημόσια ταμεία και την αυξανόμενη ύφεση. Αποβλέπει, όμως, στην ειλικρινή σχέση με την κοινωνία» (από την ΑΥΓΗ).

ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΚΙ ΑΥΡΙΟ: «Το προφανές είναι πως στις 18 Ιουνίου χρειάζεται να σχηματισθεί μια ισχυρή κυβέρνηση (...) Οποια κυβέρνηση όμως και αν προκύψει μετά τις εκλογές, δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα αν η ελληνική κοινωνία έχει βυθισθεί ήδη σε ένα νέο μεγάλο εθνικό διχασμό. Ολοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να αντιληφθούν ότι την επαύριο των εκλογών πάλι στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν» (από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εγκώμιο στον «Καλλικράτη» και ψευτοδιλήμματα(15/11/2010)
Θέλει την κάλπη καθαρτήριο της πολιτικής του(3/9/2010)
ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ - ΕΝΤΟΛΕΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ(9/3/2004)
Τι σημαίνει η ανάδειξη κυβέρνησης ικανής να διαπραγματευτεί την υπόθεση της ΟΝΕ;(8/2/2000)
"Πρόσωπο με πρόσωπο" διαπίστευση στην ολιγαρχία(23/9/1998)
Ψήφος ιδιαίτερης σημασίας(12/6/1998)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org