Πέμπτη 8 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τι ετοιμάζουν στις 25 του Μάρτη;

Με αφορμή τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και με επίκεντρο την κεντρική παρέλαση της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, με κοινό παρονομαστή μια αόριστη «αντιμνημονιακή» φρασεολογία, που συνοδεύεται με αντικατοχικές κορόνες και με συλλήβδην καταγγελία των πολιτικών για την «προδοσία», σε συγκέντρωση την ώρα της παρέλασης καλούν διάφορες ομάδες, όπως οι «ενώσεις εφέδρων», γνωστές από τη συμμετοχή τους σε παραστρατιωτικές ασκήσεις για «επιχειρήσεις σε αστικό περιβάλλον», αλλά και σε παρελάσεις με βηματισμό στην πλατεία Συντάγματος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» που καλεί τα «αδέλφια καταδρομείς και όλο τον ελληνικό λαό που θέλει τα παιδιά του να μεγαλώσουν σαν ελληνόπουλα να συνδράμει στην ανοιχτή συγκέντρωση, στις 25 Μαρτίου στην Αθήνα».

Το «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», καλεί σε «διαδήλωση στο Σύνταγμα», μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη «προκειμένου να δείξουμε στην Κατοχική Κυβέρνηση των Ελληνοφώνων Σκουπιδιών που μας κυβερνούν ότι δεν μπορούν να κάμψουν την αντίδραση και το φρόνιμα του Ελληνικού λαού, να μαζευτούμε όλοι οι Ελληνες ανεξαρτήτου κομματικής πεποιθήσεως μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και γιατί όχι να παρελάσουμε».

Μαζί μ' αυτούς, την ίδια μέρα καλούν στο Σύνταγμα το ΕΠΑΜ του Καζάκη και η «Αμεση Δημοκρατία», γνωστή από το ρόλο της στις «πλατείες», αλλά και οι αυτοαποκαλούμενοι «αγανακτισμένοι», οι οποίοι, μέσω ιστοσελίδας με τον τίτλο «25η Μαρτίου: Μένουμε σε δρόμους και πλατείες όλης της Ελλάδας», σημειώνουν: «Διώχνουμε τους μνημονιακούς πολιτικούς από τις παρελάσεις. Δεν φεύγουμε από δρόμους και πλατείες εάν δεν αποκατασταθεί η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία. Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στις 25 Μαρτίου 2012 το τσίρκο της κατοχικής Βουλής και των κατοχικών κυβερνήσεων τελειώνει. Είναι στο χέρι μας να ζήσουμε ελεύθεροι (...) Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες, όχι στους τραπεζίτες, όχι στους ολιγάρχες, όχι στους σάπιους πολιτικάντηδες. 25 Μαρτίου 2012! Ολοι σε δρόμους και πλατείες».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ομοψυχία του λαού να εκφραστεί απέναντι στις πολιτικές που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή του(2020-03-26 00:00:00.0)
Σε κλοιό αστυνομοκρατίας η παρέλαση(2013-03-27 00:00:00.0)
Φτιάχνουν κλίμα που «μυρίζει» προβοκάτσια(2012-03-11 00:00:00.0)
Οσμή προβοκάτσιας στις 25 του Μάρτη;(2012-03-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ