Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Στο «πόδι» όλη η χώρα

«Επί ποδός» βρίσκονται οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, τα πλατιά λαϊκά στρώματα σε όλη τη χώρα και με κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις αγωνίζονται για να μην εφαρμοστεί στην πράξη το χαράτσι της ειδικής εισφοράς.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη:

-- Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Λάρισας καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να παραδώσουν τα ειδοποιητήρια για τα χαράτσια στα γραφεία του (κτίριο Εργατικού Κέντρου) στον 1ο όροφο 7-9 το βράδυ και να πάρουν μέρος μαζικά στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 7 μ.μ., για να αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασης.

-- Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και ΑΕ Αρκαδίας καλεί τα μέλη του σε σύσκεψη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης, με θέμα την οργάνωση της μαζικής άρνησης πληρωμής της έκτακτης εισφοράς.

-- Στη Λαμία τα κλαδικά σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Το Σωματείο Μετάλλου Φθιώτιδας πραγματοποιεί γενική συνέλευση στις 2 μ.μ. στο καφενείο «Δάρρας» στη Λάρυμνα.

-- Σε σύσκεψη καλεί το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Δαβάκη και Βαλαωρίτου, Χρυσομαλλούσα) στη Μυτιλήνη.

-- Σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου στις 7 μ.μ. καλούν όλα τα ΔΣ των συλλόγων της περιοχής, το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Εύβοιας, το Σωματείο Οικοδόμων Αλιβερίου, το Σωματείο Εργαζομένων ΒΙΟΜΕΚ ΑΒΕΤΕ και το Παράρτημα Αλιβερίου της ΟΓΕ.

Την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη:

-- Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Λάρισας ανακοίνωσε ότι τα ειδοποιητήρια μπορούν να τα δίνουν οι εργαζόμενοι του κλάδου, κάθε απόγευμα (από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.), από τις 19 ως τις 27 Σεπτέμβρη, στο Εργατικό Κέντρο και συγκαλεί σύσκεψη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ