Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σύμπλευση με την κυβέρνηση

Διαβάζουμε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο της ΝΕΤ επέκρινε «τα κόμματα της Αριστεράς», που καλούν τους πολίτες να μην πληρώσουν, λέγοντας:

«Η άποψή μου είναι ότι θα πληρώσει αυτός που έχει. Δεν θα πληρώσει αυτός που δεν έχει. Συνοψίζοντας και αναφερόμενος σε αυτή την στάση άλλων δυνάμεων της Αριστεράς, πρέπει να αντιληφθούν οι πάντες ότι δεν μπορείς να οικοδομείς πάνω στα συντρίμμια και την καταστροφή αυτού του τόπου. Ποτέ δεν οικοδομήθηκε θετική εξέλιξη πάνω σε συντρίμμια. Πέρα από την ανευθυνότητα, την αναποτελεσματικότητα και το τεράστιο έλλειμμα που έχει η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, ας αναζητηθεί και η υπευθυνότητα και των άλλων πολιτικών δυνάμεων και προδήλως και των δυνάμεων της Αριστεράς».

Δηλαδή, η κυβέρνηση με την ανεύθυνη και αναποτελεσματική - κατά τον κ. Κουβέλη - πολιτική της θα παίρνει μέτρα σαν την έκτακτη εισφορά και το τέλος επί των ακινήτων, τα οποία «οι δυνάμεις της Αριστεράς» θα νομιμοποιούν και θα συμβάλλουν στην υλοποίησή τους για λόγους... υπευθυνότητας. Μόνο που αυτό δεν είναι στάση υπευθυνότητας. Είναι η απόλυτη στάση σύμπλευσης με τα σχέδια της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου και είναι σε πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ