Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλαλητήριο την Τετάρτη και στη Θεσσαλονίκη

Στις 6 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου

Νέο μαχητικό συλλαλητήριο ενάντια στη φοροληστεία οργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη Τετάρτη, 28 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Την προηγούμενη μέρα, το ΠΑΜΕ μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ, προγραμματίζουν πανθεσσαλονίκεια σύσκεψη με θέμα την οργάνωση του αγώνα για την προστασία των ανέργων. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (υπόγειο).

Τη Δευτέρα, 26/9, στις 7 μ.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Συκεών οργανώνει συγκέντρωση στο Δημαρχείο. Την ίδια μέρα, στις 7 μ.μ. η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης, διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου.

Την Τετάρτη, 28 Σεπτέμβρη προγραμματίζονται συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις στις Εφορίες.

Στην Καβάλα, στις 10 π.μ., μπροστά στην Εφορία.

Στη Νάουσα, το Εργατικό Κέντρο, οργανώνει συλλαλητήριο στις 11 π.μ., στην εφορία για να επιστρέψει μαζικά εντάλματα πληρωμής.

Στη Θεσσαλονίκη, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ διοργανώνει γενική συνέλευση, στις 10.30 π.μ. στη μεγάλη αίθουσα του ΕΚΘ. Μετά τη συνέλευση μαζικά με πορεία θα πάνε στην Εφορία να επιστρέψουν εντάλματα πληρωμής των χαρατσιών.

Στην Αλεξανδρούπολη, στις 9.30 π.μ., συγκέντρωση στην Εφορία και επιστροφή ενταλμάτων πληρωμής.

Στην Κοζάνη, 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

Στη Δράμα, 10 π.μ., συγκέντρωση στην Εφορία.

  • Στην Αλεξανδρούπολη, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, προγραμματίζει γενική συνέλευση αύριο Κυριακή στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΑΘηνά». ΤΟ Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, προγραμματίζει γενική συνέλευση τη Δευτέρα 26/9 στις 8.30 μ.μ. στο ΕΚΘ. Στην Κοζάνη, η Επιτροπή Αγώνα Ταχυδρομικών, οργανώνει τη συγκέντρωση των ενταλμάτων πληρωμής και την μαζική επιστροφή τους στην Εφορία.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ