Παρασκευή 1 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ
Φορείς καταδικάζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση

Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου(ΠΕΚΑΜ) καταγγέλλει και καταδικάζει τον... «ανθρωπιστικό», ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Λιβύη.

«Εμείς που, στην πατρίδα μας, γνωρίσαμε τον "ανθρωπισμό" των Αγγλο -αμερικανών ιμπεριαλιστών, από το 1944 και μετά, με τις επεμβάσεις τους, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις δολοφονικές δοκιμές, για πρώτη φορά, των βομβών ΝΑΠΑΛΜ, τη χούντα, τη διαίρεση και την κατοχή της μισής Κύπρου, καταγγέλλουμε αυτόν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο», τονίζεται χαρακτηριστικά και προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Επίσης καταγέλλουμε και καταδικάζουμε κάθε είδους ελληνική συμμετοχή σε αυτή τη βάρβαρη ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη. Καλούμε την κυβέρνηση να κλείσει όλες τις βάσεις και να σταματήσει κάθε διευκόλυνση στις ιμπεριαλιστικές επεμβατικές δυνάμεις». Τέλος, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της ΠΕΚΑΜ να συμμετέχουν στις αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις και για την απεμπλοκή της χώρας μας από την όποια συμμετοχή της».

Με ψηφίσματά τους επίσης καταδικάζουν την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Λιβύη και την συμμετοχή της Ελλάδας και καλούν να κλείσουν όλες οι βάσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παρασκευαστών (ΕΤΕΠ) του Πανεπιστημίου Αθήνας και το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων της Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ