Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Πρόγραμμα Νίκου Σοφιανού

Το πρόγραμμα του υποψήφιου δημάρχου Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκου Σοφιανού για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

  • Σήμερα Σάββατο

10.00: Περιοδεία στα καταστήματα των Αμπελοκήπων στην οδό Λαρίσης (εκκίνηση από Λαρίσης και Πανόρμου). Θα συμμετέχουν η Ολγα Κολιούση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και ο Β. Ραπτάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

  • Τη Δευτέρα 1/11

09.30: Περιοδεία στου Γουδή (Μικράς Ασίας και Αγιος Θωμάς). Θα συμμετέχουν οι Φ. Λάφης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και Κατερίνα Τζίμα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

13.30: Περιοδεία στη Δημοτική Αστυνομία (Αγίου Κωνσταντίνου 14). Θα συμμετέχουν οι Δ. Αγκαβανάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και Στ. Λάμπρου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

14.30: Περιοδεία στο ΚΕΘΕΑ (Σορβόλου 24, Μετς). Θα συμμετέχουν οι Η. Σιώρας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και Μαρία Στουραΐτη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

19.30: Περιοδεία στα Τουρκοβούνια (εκκίνηση από γραφεία ΚΟΒ Τουρκοβουνίων, Μητροπέτροβα και Ιωνιδών 2). Θα συμμετέχουν οι Δ. Σβορώνος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και Β. Ραπτάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ