Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Στο 56,63% η κάλυψη του πλάνου της ΚΝΕ

Με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, τα μέλη της ΚΝΕ καλούν τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να ενισχύσουν οικονομικά το ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει η επιτυχία της τρίμηνης Εξόρμησης (Οκτώβρης, Νοέμβρης Δεκέμβρης) που έχει προκηρύξει η ΚΕ του Κόμματος.

Λίγο πριν κλείσει ο πρώτος μήνας της εξόρμησης, η ΚΝΕ έχει καλύψει το πλάνο της κατά 56,63%, δείχνοντας τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα, εξαιτίας της πολιτικής που πετσοκόβει μισθούς και δικαιώματα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πρώτη Οργάνωση σε ποσοστό κάλυψης του πλάνου είναι η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ με 83,72%. Ακολουθούν η Οργάνωση ΑΕΙ Λεκανοπεδίου με ποσοστό κάλυψης 82,7%, η Οργάνωση Αττικής με 77,65%, η Οργάνωση Πειραιά με 70,74%, η Οργάνωση ΤΕΙ Λεκανοπεδίου με 65,60%.

Τα μέλη της ΚΝΕ με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και το κουπόνι της εξόρμησης στο χέρι, συζητούν καθημερινά με τους νέους εργαζόμενους στους τόπους δουλειάς, με τους φοιτητές και τους σπουδαστές στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, με τους μαθητές και τις μαθήτριες στα σχολεία.

Απευθύνονται στους χιλιάδες νέους και νέες που βρέθηκαν δίπλα στην ΚΝΕ στις μάχες του προηγούμενου διαστήματος, στους απεργιακούς αγώνες με το ΠΑΜΕ, στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις με το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, στο 36ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή, σημειώνοντας ότι η οργάνωση της πάλης της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων και της νεολαίας μπορεί να αποτελέσει το αντίβαρο στην επίθεση του κεφαλαίου, να δώσει ώθηση στην αντεπίθεση.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ