Σάββατο 26 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 29 ΙΟΥΝΗ 2010
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Σήμερα η σύσκεψη για την ανασυγκρότησή της

Να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους, μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, κόντρα στη γενικευμένη επίθεση της κυβέρνησης, των μεγαλοεπιχειρηματιών, της ΕΕ και του ΔΝΤ, να στηρίξουν τον αγωνιστικό πόλο στο αναπηρικό και γονεϊκό κίνημα, συμμετέχοντας και στη σύσκεψη - συνδιάσκεψη που γίνεται για την ανασυγκρότησή της σήμερα Σάββατο στις 10.30 στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος) καλεί τους ανάπηρους και γονείς και κηδεμόνες η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

«Ολοι μαζί είμαστε δυνατοί. Πληρώσαμε την ανάπτυξή τους, δε θα πληρώσουμε και την κρίση τους», επισημαίνει στο κάλεσμά της η ΣΕΑΑΝ. «Μπορούμε να τους σταματήσουμε, να τους ανατρέψουμε, να κατακτήσουμε μία άλλη ανάπτυξη που στο κέντρο της θα είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του», τονίζει. Και καλεί σε αγωνιστική διεκδίκηση για να παρθούν πίσω τα αντιλαϊκά - αντιαναπηρικά μέτρα της κυβέρνησης, το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και το Προεδρικό Διάταγμα, για να καταργηθούν όλοι οι αντιασφαλιστικοί νόμοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για πολιτική πρόληψης της αναπηρίας. Ακόμα για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία και Ειδική Αγωγή, να απαγορευτεί η επιχειρηματική δράση σ' αυτούς τους ευαίσθητους κοινωνικούς τομείς, καμία πληρωμή για φάρμακα, θεραπείες, υλικά, τεχνικά βοηθήματα για ΑμΕΑ, για τροφεία σε Κέντρα Ειδικής Αγωγής κλπ.

  • Λαϊκό γλέντι, με ζωντανή μουσική και μεζέδες που θα γίνει στον προσβάσιμο χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου, Συγγρού 135 και Φραγκούδη (είσοδος από Φραγκούδη) την Πέμπτη 1η Ιούλη στις 8.30 μ.μ, διοργανώνουν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αττικής και Νήσων. Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία της ΣΕΑΑΝ Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος και στα τηλέφωνα 210 51.21.411 και 6984 108.002 - 6948 940.746.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ