Σάββατο 26 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 29 ΙΟΥΝΗ 2010
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Χρέος όλων των εργαζομένων να σηκώσουν κεφάλι

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σχετικά με το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με σχόλιό του επισημαίνει:

«Η κυβέρνηση με θράσος και κυνικότητα βάζει βαριά ταφόπλακα σε κατακτήσεις που αφορούν στα όρια συνταξιοδότησης, στις συντάξεις, στις παροχές για τις οποίες οι προηγούμενες γενιές εργαζομένων μάτωσαν για να υπάρξουν. Θίγει όλους τους εργαζόμενους, αλλά κυριολεκτικά ρίχνει στον Καιάδα τους νέους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες γυναίκες. Σφαγιάζει τους κάτω των 60 ετών.

Τώρα είναι ώρα να αναλάβουν οι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενες, οι νέοι, οι αυτοαπασχολούμενοι την ευθύνη τους. Εχουν χρέος να σηκώσουν το κεφάλι, να πάρουν τη θέση τους στον οργανωμένο ταξικό αγώνα για να εμποδίσουμε αυτό το μεγάλο έγκλημα σε βάρος του λαού και της νεολαίας. Ο οργανωμένος αποφασιστικός αγώνας για την ανατροπή του μνημονίου και συνολικά των επιλογών κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας θα είναι δύσκολος και σκληρός, αλλά είναι μονόδρομος για να κατακτήσει ο λαός τα σύγχρονα δικαιώματά του στην εργασία, στην Ασφάλιση, συνολικά στη ζωή».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ