Πέμπτη 17 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ

-- Περιοδεία στο Θεαγένειο Νοσοκομείο πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη, στις 10 π.μ., η Κομματική Οργάνωση Υγείας της ΚΟΘ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Αγγελο Τζέκη.

-- Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» θα περιοδεύσει αύριο Παρασκευή, στις 10 π.μ., η Κομματική Οργάνωση Υγείας της ΚΟΘ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αγγελο Τζέκη.

-- Η Κομματική Οργάνωση Κατασκευών της ΚΟΘ του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη μηχανικών με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο ΤΕΕ (Μ. Αλεξάνδρου 49), με ομιλητή τον Βασίλη Τασούλα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Ιστιαίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Ιστιαίας αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις, δημοτικές - περιφερειακές εκλογές, η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου.

-- Την Τετάρτη 23 Ιούνη, εκδήλωση με θέμα «Η θέση της γυναίκας στο σοσιαλισμό» διοργανώνουν η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι Τομεακές Οργανώσεις Υπηρεσιών και Κατάρτισης της ΚΝΕ, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Την Πέμπτη 24 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Μπασκετάκι Γαλατσίου (Παλιό Τέρμα, Γαλατσίου και Βεΐκου), η Βορειοανατολική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ. Θα προβληθεί αφιέρωμα για τη ζωή των γυναικών στις σοσιαλιστικές χώρες. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ