Τετάρτη 28 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Στις 19 Μάη ψήφο στην Πανσπουδαστική ΚΣ

Το Μέτωπο Αγώνα, συνεχίζοντας την πολύπλευρη δραστηριότητά του, καλεί τους φοιτητές και τους σπουδαστές να στηρίξουν την Πανσπουδαστική ΚΣ στις 19 Μάη

Από τη συναυλία στην Πάτρα
Από τη συναυλία στην Πάτρα
Δε σταματούν οι δραστηριότητες των Επιτροπών Αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, οι οποίες συνδέουν την ανάγκη πάλης ενάντια στις νέες αναδιαρθρώσεις στην Παιδεία με τον κοινό αγώνα απέναντι στη βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης. Η πολύπλευρη δράση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, το προηγούμενο διάστημα, εντείνονται τις επόμενες μέρες, μπροστά στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, στις 19 Μάη. Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί τους φοιτητές και τους σπουδαστές να στηρίξουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ, παίρνοντας θέση στο δίλημμα με το λαό ή με την πλουτοκρατία και απαιτώντας σπουδές και δουλειά με δικαιώματα. Με συζητήσεις, εκδηλώσεις, εξορμήσεις και κάθε τρόπο καλεί σε ξεσηκωμό και στην κάλπη, καταδικάζοντας τις δυνάμεις της συναίνεσης και της υποταγής.

Συναυλία του ΜΑΣ στην Πάτρα

Στο μεταξύ, συναυλία φοιτητικών ερασιτεχνικών μουσικών συγκροτημάτων, διοργάνωσε η Γραμματεία Πάτρας του ΜΑΣ στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Κατά την έναρξη της συναυλίας απηύθυνε χαιρετισμό ο Βασίλης Παπαβασιλείου, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΜΑΣ. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των πολύμορφων πρωτοβουλιών που παίρνει η Γραμματεία Πάτρας του ΜΑΣ ενόψει του γιορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς και της κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ