Τρίτη 30 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΩΡΑ ΧΑΜΕΝΗ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ: «Ολα δείχνουν ότι τους επόμενους μήνες θα σημειωθεί μια έκρηξη ελλειμμάτων από τους ασφαλιστικούς φορείς που θα τινάξει στον αέρα κάθε προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής. Η κυβέρνηση θα καταθέσει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αμέσως μετά το Πάσχα και όλα δείχνουν ότι έρχονται αυξήσεις στα όρια ηλικίας όλων των ασφαλισμένων αλλά και μειώσεις συντάξεων μέσα από το νέο σύστημα υπολογισμού των αποδοχών (...) Η κοινή γνώμη (...) είναι απροετοίμαστη μπροστά στις επώδυνες αλλαγές» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ: «Κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες διαστάσεις; Αναγκαστικές πολιτικές ανακατατάξεις; Ολα παίζουν...» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ: «Σ' αυτή την πορεία (...) καλούμαστε όλοι, κυβερνώντες και κυβερνώμενοι, ν' ανταποκριθούμε στην αυτονόητη υποχρέωσή μας να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουμε, προκειμένου να ξαναδώσουμε στη χώρα την αξιοπιστία της και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον (...) Καλούνται ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του να επιβεβαιώσουν ότι (...) η αδιαφορία για το όποιο πολιτικό κόστος καθορίζουν τις αποφάσεις τους» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ: «Δεν κάνει και δεν μπορεί να κάνει πασχαλινές διακοπές η κυβέρνηση. Εχει να αντιμετωπίσει τρία κρίσιμα θέματα - δοκιμασίες (...) Η μεγάλη δοκιμασία θα αφορά την εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (...) Είναι ώρα με ένα τολμηρό θεσμικό πλαίσιο να κοπεί ο γόρδιος δεσμός για να κινηθεί η οικονομία και να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ