Σάββατο 27 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους και το λαό

Συγκεντρώσεις, περιοδείες και εξορμήσεις με θέμα την καπιταλιστική κρίση και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης

Με συγκεντρώσεις σε πόλεις και χωριά, με περιοδείες σε τόπους δουλειάς, μόρφωσης και εργατογειτονιές, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ συζητούν με τους εργαζόμενους και το λαό τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, τη στρατηγική που επιβάλλει τα αντιλαϊκά μέτρα, την ανάγκη να ενταθούν οι ταξικοί αγώνες.

Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω συγκεντρώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ:

-- Σήμερα, Σάββατο 27 του Μάρτη

  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνεται στη Σπάρτη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα.
  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνεται στη Ζαχάρω, στην καφετέρια «ΙΟΝΙΟΝ Coffee» στον Κακόβατο, στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Ζακύνθου στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου, με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 30 του Μάρτη

  • Συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνεται στο Λουτράκι, στο Πνευματικό Κέντρο, στις 11 π.μ., με ομιλήτρια την Ειρήνη Ακαρέπη, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνεται στους Αγ. Θεοδώρους, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 6 μ.μ., με ομιλήτρια την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

-- Τη Δευτέρα 29 του Μάρτη

  • Συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνουν οι ΚΟ Ηλιούπολης της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Φλέμινγκ (πλ. Ηρώων, Λεωφόρος Ειρήνης), με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
  • Συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, διοργανώνεται στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στην Αμφισσα, με ομιλητή τον Γ. Ιωσιφίδη, γραμματέα της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 30 Μάρτη

  • Συγκέντρωση εργαζομένων διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Τεχνικών Εταιρειών του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος), με ομιλητή τον Κώστα Ζιώγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Περιοδείες - συζητήσεις
  • Σήμερα, Σάββατο 27 του Μάρτη, διοργανώνεται περιοδεία και ομιλίες σε Δομοκό, Περιβόλι, Ομβριανή, με επικεφαλής τον Κ. Μπασδέκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.
  • Σήμερα, Σάββατο 27 του Μάρτη, διοργανώνεται περιοδεία σε Τιθορέα, Αμφίκλεια, με επικεφαλής τον Ν. Χαλιώτη.
  • Τη Δευτέρα 29 του Μάρτη, στις 9.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αντώνη Σκυλλάκο, βουλευτή του Κόμματος, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο της Καρδίτσας.
  • Τη Δευτέρα 29 του Μάρτη, στη 1 μ.μ., στο «Πράκτικερ» στον Ταύρο, ο Τάσος Κεσόπουλος.
  • Την Τρίτη 30 του Μάρτη, στη 1 μ.μ., στο «Πράκτικερ» στο Ελληνικό, ο Σπύρος Μπότσης.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2012-03-31 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά(2012-02-22 00:00:00.0)
Αλλες ανάλογες εκδηλώσεις(2012-02-21 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ(2011-05-28 00:00:00.0)
Πλούσια δραστηριότητα σε όλη τη χώρα(2010-03-25 00:00:00.0)
Πρόγραμμα δραστηριότητας(2003-05-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ